ceata-aeroport.jpg

Mai multe curse aeriene programate să decoleze, sâmbătă seara, de pe Aeroportul International Avram Iancu din Cluj au fost redirecționate spre aeroportul Internațional din Sibiu și din Timișoara.

Ceața a provocat panică în traficul aerian. Cinci curse au fost deviate spre Sibiu și Timișoara. Ceața densă nu a permis nicio aterizare.

„Precizăm că, din cauza ceții dense mai multe curse aeriene programate să decoleze, în această seară, de pe Aeroportul International Avram Iancu din Cluj au redirecţionate spre aeroportul Internaţional din Sibiu şi din Timişoara”, a anunțat Centrul Infotrafic.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pasagerii care urmau să decoleze de pe aeroportul din Cluj - Napoca au fost transportați cu autocare până la Sibiu. Câteva sute de persoane au fost afectate de această măsură.

Centrul Infotrafic a anunțat că, tot din cauza ceții, dense care a redus vizibilitatea sub 150 de metri iar pe alocuri sub 50 de metri, traficul se desfășoară cu dificultate pe mai multe artere rutiere din județele Alba, Bistrița –Năsăud, Cluj, Mureș şi Suceava.

foto: Renasterea Banateana


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.