fbpx

ceata-aeroport.jpg

Mai multe curse aeriene programate să decoleze, sâmbătă seara, de pe Aeroportul International Avram Iancu din Cluj au fost redirecționate spre aeroportul Internațional din Sibiu și din Timișoara.

Ceața a provocat panică în traficul aerian. Cinci curse au fost deviate spre Sibiu și Timișoara. Ceața densă nu a permis nicio aterizare.

„Precizăm că, din cauza ceții dense mai multe curse aeriene programate să decoleze, în această seară, de pe Aeroportul International Avram Iancu din Cluj au redirecţionate spre aeroportul Internaţional din Sibiu şi din Timişoara”, a anunțat Centrul Infotrafic.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pasagerii care urmau să decoleze de pe aeroportul din Cluj - Napoca au fost transportați cu autocare până la Sibiu. Câteva sute de persoane au fost afectate de această măsură.

Centrul Infotrafic a anunțat că, tot din cauza ceții, dense care a redus vizibilitatea sub 150 de metri iar pe alocuri sub 50 de metri, traficul se desfășoară cu dificultate pe mai multe artere rutiere din județele Alba, Bistrița –Năsăud, Cluj, Mureș şi Suceava.

foto: Renasterea Banateana

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg