accident-grav-argeș.jpg

Accidentul rutier a avut loc sâmbătă, în județul Argeş, pe DN65 Pitești -Slatina, pe raza comunei Lunca Corbului.

Traficul rutier a fost blocat sâmbătă, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate un autoturism, două autotrenuri şi un autocar, a anunțat Centrul Infotrafic.

În urma impactului, o persoană a murit, iar alte patru au fost rănite. Autoritățile au anunțat că autocarul, în care se aflau 35 de persoane, se deplasa pe ruta Craiova - Grecia.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La locul accidentul s-au deplasat mai multe echipaje ale Poliției, Serviciului de Ambulanță și ale ISU. Traficul în zonă a fost blocat mai multă vreme, iar turiștii din autocar au fost nevoiți să aștepte o altă mașină care să-i preia pentru a continua drumul spre Grecia..

Poliția continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul rutier.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.