demisie-victor-negrescu.jpg

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene. Victor Negrescu, a demisionat, potrivit unor surse din MAE, citate de Antena 3, după ce ieri ar fi avut mai multe discuții cu reprezentanți ai Guvernului.

Una dintre ipotezele lansate de presa centrală a fost că ministrul delegat pentru Afaceri Europene ar fi demisionat pe motiv că nu a primit susținerea necesară în contextul preluării de către România a președinției Consiliului Uniunii Europene.

„Președinția României la Consiliul Uniunii Europene va fi de succes dacă o să reușim să generăm mai multă implicare din partea românilor în procesul decizional european și o creștere în consecință a profilului european al României”, anunța pe 26 octombrie Victor Negrescu, pe o pagină de socializare.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Sper ca aceasta știre “pe surse” să NU fie adevărată / Victor Negrescu este unul dintre puținii actuali miniștri chiar pregătit pentru funcția sa, cu bune conexiuni pe plan european și, asa cum am spus de multe ori, unul dintre ultimii adevărat social - democrați din conducerea actuala a PSD”, a fost reacția, pe o pagină de socializare, a lui Victor Ponta, fostul premier al României.

Înformația nu a fost însă confirmată de Victor Negrescu.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.