fbpx

demisie-victor-negrescu.jpg

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene. Victor Negrescu, a demisionat, potrivit unor surse din MAE, citate de Antena 3, după ce ieri ar fi avut mai multe discuții cu reprezentanți ai Guvernului.

Una dintre ipotezele lansate de presa centrală a fost că ministrul delegat pentru Afaceri Europene ar fi demisionat pe motiv că nu a primit susținerea necesară în contextul preluării de către România a președinției Consiliului Uniunii Europene.

„Președinția României la Consiliul Uniunii Europene va fi de succes dacă o să reușim să generăm mai multă implicare din partea românilor în procesul decizional european și o creștere în consecință a profilului european al României”, anunța pe 26 octombrie Victor Negrescu, pe o pagină de socializare.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Sper ca aceasta știre “pe surse” să NU fie adevărată / Victor Negrescu este unul dintre puținii actuali miniștri chiar pregătit pentru funcția sa, cu bune conexiuni pe plan european și, asa cum am spus de multe ori, unul dintre ultimii adevărat social - democrați din conducerea actuala a PSD”, a fost reacția, pe o pagină de socializare, a lui Victor Ponta, fostul premier al României.

Înformația nu a fost însă confirmată de Victor Negrescu.

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook