31902081_1832009820154282_4257120392079998976_n.jpg

Incidentul a avut loc vineri seară, după ce Dianei, o tânără în vârstă de 33 de ani, din București, i-a venit rău chiar pe scena Casei de Cultură din Sebiș. Tânăra a intrat în stop-cardio respirator. Aceasta a fost resuscitată de medicii de la Smurd, însă a decedat la spital.

Tânăra, Diana Jivan, care făcea parte din trupa de dans a unei soliste de muzică ușoară, dansa alături de soțul ei, Andrei, pe scena Casei de Cultură Sebiș, moment în care i-a venit rău.

„Medicii de la Smurd au intervenit imediat. Tânăra a fost resuscitată, iar după ce a ieșit din stop cardio-respirator a fost transportată la spital. Aici a intrat din nou în stop cardio-respirator și nu s-a mai putut face nimic, medicii declarând decesul”, a declarat pentru Observatorulph.ro Gheorghe Pleșca, purtător de cuvânt ISU Arad.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Aseară, 09.11.2018, Scumpa mea Soție s-a stins din viață în urma unui stop cardio-respirator”, a scris Andrei, soțul dansatoarei pe o rețea de socializare. Foto: sursa - Facebook


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.