scandal-priveghi.jpg

Incidentul a avut loc vineri noapte, în jurul orei 21.30. Un tânăr în vârstă de 20 de ani, din localitatea Braniștea, este bănuit de comiterea infracțiunii de lovire sau alte violente.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, în ziua de 9 noiembrie a.c., în jurul orei 21.30, în timp ce se deplasa pe strada, trecând pe lângă o locuință unde era un priveghi, bărbatul în urma unui conflict spontan ar fi agresat mai multe persoane. Acesta se afla sub influenta băuturilor alcoolice. Una din persoanele vătămate, un bărbat de 51 ani a fost transportat inițial la Spitalul Orășenesc Titu pentru acordarea de îngrijiri medicale, ulterior fiind transportat la Spitalul Județean de Urgenta Târgoviște pentru investigații medicale, a anunțat IPJ Dâmbovița..

Cercetările  vor continua sub supravegherea si coordonarea procurorului de caz, urmând ca bănuitul sa fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Răcari pentru dispunerea unei măsuri preventive.


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.