trafic-restrictionat-lucrari-autostrada-a1.jpg

Circulația rutieră va fi restricționată, sâmbătă, timp de mai multe ore, pe autostrada A1, București - Pitești, pe banda nr. 2, pe sensul spre Capitală.

Centrul Infotrafiic a anunțat că traficul rutier pe Autostrada A1 va fi restricționat pe banda 2, în intervalul orar 10:00-16:00, din cauza unor lucrări.

În zonă, muncitorii vor executa marcaje rutiere, pe tronsonul kilometric 24 - 10 ( localitatea Bolintin Deal), potrivit Centrului Infotrafic.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Recomandăm conducătorilor auto să circule cu atenție și să reducă viteza de rulare în zona lucrărilor semnalizate”, precizează Centrul Infotrafic.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.