constanta-copil-lovit-ambulanta-pe-trecerea-de-pietoni-287223.jpg

Un incident mai puțin obișnuit, produs în comuna Fruntișeni din județul Vaslui, s-a soldat cu rănirea gravă a unei fetițe de șapte ani. 

Potrivit rtv.net, fetița a rămas singură acasă, după ce tatăl său a plecat la muncă, iar mama la biserică.

Copila s-a urcat pe dulapul de bucătărie unde știa că părinții păstrau dulciuri, dar mobila s-a dărâmat peste ea.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Fetița a fost găsită inconștiență de tatăl său, care a sunat la 112.

 Micuţa a fost diagnosticată cu traumatism cranian sever şi a fost transfetată la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi.

foto cu caracter ilustrativ


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Miercuri, 14 Noiembrie 2018
  • De Andra Ilie

Femeie lovită de mașină pe DN 1, la Potigrafu

Miercuri după-amiază, pe DN 1, la Potigrafu, s-a produs un accident rutier. Potrivit primelor informații, o femeie de aproximativ 40 de ani a fost lovită în plin de o mașină care circula pe sensul...