646x404 (2).jpg

O echipă de muncitori s-a apucat să decupeze pomii tineri care s-au încăpăţânat să nu încapă în grătarele montate de lucrătorii unei direcţii din Primăria Slatina. „E o crimă“, spune un pomicultor cu experienţă. 

Lucrătorii societăţii Dezvoltare Urbană Slatina (DUS) aparţinând Primăriei Slatina au mutilat, ieri, doi pomi din municipiu, în încercarea de a face loc grătarelor montate la sol.

Aceste grătare au fost achiziţionate şi s-a început montarea lor încă din vară, cu scopul declarat de reprezentanţii DUS Slatina de a înfrumuseţa aspectul străzilor. Fapta lucrătorilor a fost imortalizată de un slătinean, care a postat fotografiile pe Facebook, însoţite de explicaţia:

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Acesta este un copac pe bd. A.I. Cuza din Slatina, langa Prefectură. A fost cioplit pentru a se pune acele bucăţi de tablă ornamentală în jurul trunchiului. Muncitorul mi-a răspuns că aşa a primit dispoziţie şi că aşa s-a procedat cu toţi copacii care au fost mai groşi decât diametrul orificiului din bucata de tablă!“.

Citeste mai mult: adev.ro/phx126


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.