accident-dambovita-persoana-decedata.jpg

Accidentul rutier s-a produs vineri, pe DJ 701, pe raza localității Corbii Mari, din Dâmbovița, după ce un conducător auto ar fi pierdut controlul direcției, a părăsit partea carosabilă și a ajuns cu mașina într-un șanț.

La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției, ale Serviciului de Ambulanță și ale ISU, dar și un elicopter Smurd.

Potrivit primelor informații, conducătorul unui autoturism, un bărbat în vârstă de 47 de ani, ar fi pierdut controlul direcției, după ce nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În urma accidentului, două persoane, respectiv conducătorul auto și pasagera din dreapta, o femeie în vârstă de 51 de ani, au fost rănite.

Tot în urma accidentului, pasagera aflată pe bancheta din spate, o femeie în vârstă de 84 de ani, a decedat.

Poliția continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs evenimentul rutier, potrivit IPJ Dâmbovița.

Conducătorul autoturismului a fost transportat cu un elicopter la spital.

accident-dambovita-persoana-decedata.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Sâmbătă, 19 Ianuarie 2019
  • De Roxana Tănase

Accident în Câmpina. Două autoturisme implicate

Accidentul rutier s-a produs sâmbătă, în jurul orei 13.00, pe Bulevardul Carol I, din Câmpina, după ce două autoturisme au intrat în coliziune. O persoană a sunat la 112 și a anunțat evenimentul...

Auto-moto
  • Sâmbătă, 19 Ianuarie 2019
  • De Mihai Popescu

Accident pe DJ 230. O mașină a ieșit în decor

Accident, sâmbătă dimineață, pe D.J.230 la Cerașu, Prahova. Din primele informații, un șofer a pierdut controlul volanului și a derapat. Mașina a ajuns în decor, iar o persoană acuză dureri....