1_3_179676_1541683019_01387.jpg

Un bărbat şi-a ucis soţia, miercuri noapte, după ce ar fi primit nişte "coduri" şi “flash-uri cu farurile" prin care era îndemnat să comită crima.

Un clujean în vârstă de 54 de ani și-a ucis soția în vârstă de 50 de ani. 

"Cei doi soți locuiau în Cluj-Napoca, dar fiecare sfârșit de săptămâna și-l petreceau în casă părintească a femeii, în localitatea Lacu.

Aseară au venit pentru că astăzi urmau să taie porcul și nimic nu prevestea ceea ce urma să se întâmple. În această dimineață în jurul orei 6:30,  bărbatul și-a sunat fratele și i-a spus că și-a omorât soția, strângând-o de gât.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

După ce a ajuns la casa celor doi, fratele agresorului a anunțat poliția. În scurt timp, locul a fost împânzit de polițiști și criminaliști, care au început cercetările. Femeia zăcea fără suflare în dormitor, lângă pat.

Dus la audieri, agresorul le-a povestit polițiștilor că încă de aseară “a primit niște coduri, conform cărora, la oră 3 și 19 minute trebuia să își ucidă soţia”.

Bărbatul le-a mai spus anchetatorilor că a trecut la fapte abia când un BMW de culoare neagră a parcat în față casei și a făcut “flash-uri cu farurile, acela fiind semnalul stabilit de codurile primite”, scrie dejeanul.ro

sursa: Ziua de Cluj


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.