fbpx

1_3_179676_1541683019_01387.jpg

Un bărbat şi-a ucis soţia, miercuri noapte, după ce ar fi primit nişte "coduri" şi “flash-uri cu farurile" prin care era îndemnat să comită crima.

Un clujean în vârstă de 54 de ani și-a ucis soția în vârstă de 50 de ani. 

"Cei doi soți locuiau în Cluj-Napoca, dar fiecare sfârșit de săptămâna și-l petreceau în casă părintească a femeii, în localitatea Lacu.

Aseară au venit pentru că astăzi urmau să taie porcul și nimic nu prevestea ceea ce urma să se întâmple. În această dimineață în jurul orei 6:30,  bărbatul și-a sunat fratele și i-a spus că și-a omorât soția, strângând-o de gât.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

După ce a ajuns la casa celor doi, fratele agresorului a anunțat poliția. În scurt timp, locul a fost împânzit de polițiști și criminaliști, care au început cercetările. Femeia zăcea fără suflare în dormitor, lângă pat.

Dus la audieri, agresorul le-a povestit polițiștilor că încă de aseară “a primit niște coduri, conform cărora, la oră 3 și 19 minute trebuia să își ucidă soţia”.

Bărbatul le-a mai spus anchetatorilor că a trecut la fapte abia când un BMW de culoare neagră a parcat în față casei și a făcut “flash-uri cu farurile, acela fiind semnalul stabilit de codurile primite”, scrie dejeanul.ro

sursa: Ziua de Cluj

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook