ZjhkZGQ4YjYwOGNiNTc4MmQ4M2E4MzgxOTdiMDY=.thumb.jpg

Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP) a anunțat producerea unui nou cutremur, vineri dimineață, în România. De data aceasta, seismul,  care a avut o magnitudine de 3,7 grade,  s-a produs în Caraş Severin și nu în Vrancea, cum eram obișnuiți.

Seismul a avut loc la ora 3:14, la o adâncime de 4 km.

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: Băile Herculane(27km), Caransebeş (32km), Orşova (41km), Oţelu Roşu (43km), Reşiţa (47km).

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Ieri dimineață au avut loc alte două cutremure notabile, în zona Vrancea, ambele la adâncimea de 73 de kilometri. Primul a avut magnitudinea de 3,7 (la ora 5:47) și al doilea o magnitudine de 3,5 (la ora 7:35).

sursa: digi24.ro


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Național
  • Luni, 05 Noiembrie 2018
  • De Mihai Popescu

Cutremur în Vrancea luni dimineață

Un nou cutremur s-a produs noaptea trecută, la ora 1:45 A.M., în zona seismică Vrancea. Seismul a avut o magnitudine de 3,1 grade și s-a produs la o adâncime de 117 km. Duminică, 4 noiembrie, la ora...