fbpx

Inalta-Curte-de-Casatie-si-Justitie.jpg

La sediul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ), au loc, de la ora 10:00, în şedinţă publică, tragerile la sorţi pentru desemnarea membrilor completurilor de cinci judecători pentru anul 2018.

UPDATE: NOUL COMPLET DE JUDECATĂ ÎN DOSARUL APELULUI LUI LIVIU DRAGNEA

Decizia vine după ce Curtea Constituţională a admis, miercuri, sesizarea Guvernului privind existenţa unui conflict juridic de natură constituţională între Parlament şi Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în legătură cu formarea completelor de cinci judecători judecători, ceea ce ar însemna că, în conformitate cu decizia Curţii, completele ar trebui refăcute.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Tragerea la sorți de la ora 10.00 este esențială pentru Liviu Dragnea. El este judecat de un complet de cinci judecători în procesul în care contestă sentinţa de 3 ani si 6 luni de închisoare cu executare din dosarul angajărilor fictive la Protecția Copilului Teleorman.

Completurile de 5 judecători de la Instanţa supremă au pe rol şi alte dosare importante, în care sunt judecaţi Victor Ponta, Călin Popescu Tăriceanu sau Viorel Hrebenciuc.

Sursa: Digi24.ro

Sursa foto: unjr.ro

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook

Ciprian Pap
Mai multe despre autor și articolele sale

sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg