fbpx

Inalta-Curte-de-Casatie-si-Justitie.jpg

La sediul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ), au loc, de la ora 10:00, în şedinţă publică, tragerile la sorţi pentru desemnarea membrilor completurilor de cinci judecători pentru anul 2018.

UPDATE: NOUL COMPLET DE JUDECATĂ ÎN DOSARUL APELULUI LUI LIVIU DRAGNEA

Decizia vine după ce Curtea Constituţională a admis, miercuri, sesizarea Guvernului privind existenţa unui conflict juridic de natură constituţională între Parlament şi Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în legătură cu formarea completelor de cinci judecători judecători, ceea ce ar însemna că, în conformitate cu decizia Curţii, completele ar trebui refăcute.

Tragerea la sorți de la ora 10.00 este esențială pentru Liviu Dragnea. El este judecat de un complet de cinci judecători în procesul în care contestă sentinţa de 3 ani si 6 luni de închisoare cu executare din dosarul angajărilor fictive la Protecția Copilului Teleorman.

Completurile de 5 judecători de la Instanţa supremă au pe rol şi alte dosare importante, în care sunt judecaţi Victor Ponta, Călin Popescu Tăriceanu sau Viorel Hrebenciuc.

Sursa: Digi24.ro

Sursa foto: unjr.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Ciprian Pap
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
970.jpg