imgad.jpg

În perioada 1 – 7 noiembrie 2018, la eMAG se reunesc reducerile, în campania Super Sale! O gamă variată de produse va avea parte de reduceri de 40%, iar noi te invităm sa te bucuri de ele.

Prima mare campanie din noiembrie vine la doar două săptămâni înaintea celui mai mare eveniment de reduceri al anului, Black Friday eMAG 2018.

Dacă ești în căutarea unor electrocasnice, telefoane, laptopuri sau haine, merită să arunci o privire peste ofertele eMAG.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Se apropie sezonul rece și este un moment bun pentru reînnoirea garderobei de iarnă.

Oferte bune sunt și la cauciucuri de iarnă și articole pentru dezăpezire.

Au apărut și ofertele pentru decorațiuni de Crăciun și Anul Nou.

Campania eMAG Super Sales este noul eveniment de reduceri lansat de eMAG și este la prima ediție din acest an. 

eMAG Super Sales include și cei peste 14.000 de selleri din Marketplace eMAG, astfel că oferta este una variată și cu multe produse cu preț redus în această perioadă.

O categorie specială este cea de Cărți, Jucării și Articole pentru copii, unde reducerile depășesc 40%. 


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.