fbpx

aeroport otopeni greva.jpg

Salariații Aeroportului "Henri Coandă" din Otopeni amenință că vor intra în grevă la mijlocul lunii noiembrie. Ei au declanșat conflictul de muncă, după negocierile pentru noul contract colectiv de muncă au intrat în impas. Directorul Companiei de Aeroporturi București și-a dat demisia, înainte de a semna noul contract.

Angajații Aeroportului Otopeni sunt în conflict de muncă, după ce negocierile pentru semnarea contractului colectiv de muncă pentru perioada 2018-2020 au întâmpinat dificultăți. Sindicaliștii spun că au înștiințat Inspectoratul Teritorial de Muncă și acum se află în „etapa concilierii”.

„Noi nu cerem nimic în plus față de ce este bugetat și nimic în plus față de ce era predictibil din punct de vedere al costurilor cu personalul”, a mai spus Voinopol, pentru hotnews.ro.

O delegație din cadrul Sindicatului va avea o discuție vineri cu ministrul Transporturilor. Discuțiile din etapa concilierii ar putea dura aproape două săptămâni.

„Dacă nu ajungem la nici un rezultat la conciliere, noi vom parcurge calea legală. Ca orizont de timp, în două săptămâni, cam până la jumătatea lunii noiembrie, vom ști ce se va întâmpla: ori semnăm noul contract, ori facem grevă”, a precizat Voinopol.

Liderul sindical susține că salariații vor deblocarea situației.

sursa: hotnews.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
970.jpg