hot.jpg

Un hoţ care a încercat să spargă doua case în comuna Lunca Corbului, Argeş, a fost prins după ce a adormit la una dintre victime. La prima a intrat cu un cuţit, dar nu a furat nimic, iar la a doua s-a dezbrăcat şi s-a băgat în pat lângă proprietară. Înainte să o abuzeze pe femeie, l-a luat somnul.

Polițiștii din cadrul Secției de Politie Rurală Lunca Corbului, în Argeş, au reținut un bărbat de 38 de ani din localitate bănuit de săvârșirea infracțiunilor de tentativa de furt, tentativa de viol, violare de domiciliu, lovire şi alte violenţe.

Tânărul este bănuit că ar fi pătruns fără drept într-o locuință de pe raza comunei Lunca Corbului cu intenția de a sustrage bunuri. Bărbatul  a intrat cu un cuţit, dar nu a furat nimic. Însă la plecare și-a uitat cuţitul pe masă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În cel de-al doilea caz, hoţul a căutat prin casă, apoi s-a dezbracat şi s-a băgat în pât, lângă proprietara locuinței. Înainte să apuce să întreţină relaţii sexuale cu femeia, l-a luat somnul. Victima s-a trezit şi l-a găsit dormind lângă ea. 

Bărbatul a fost reţinut şi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești.

sursa: universulargesean.ro


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Sâmbătă, 19 Ianuarie 2019
  • De Mihai Popescu

Accident pe DJ 230. O mașină a ieșit în decor

Accident, sâmbătă dimineață, pe D.J.230 la Cerașu, Prahova. Din primele informații, un șofer a pierdut controlul volanului și a derapat. Mașina a ajuns în decor, iar o persoană acuză dureri....