fbpx

hot.jpg

Un hoţ care a încercat să spargă doua case în comuna Lunca Corbului, Argeş, a fost prins după ce a adormit la una dintre victime. La prima a intrat cu un cuţit, dar nu a furat nimic, iar la a doua s-a dezbrăcat şi s-a băgat în pat lângă proprietară. Înainte să o abuzeze pe femeie, l-a luat somnul.

Polițiștii din cadrul Secției de Politie Rurală Lunca Corbului, în Argeş, au reținut un bărbat de 38 de ani din localitate bănuit de săvârșirea infracțiunilor de tentativa de furt, tentativa de viol, violare de domiciliu, lovire şi alte violenţe.

Tânărul este bănuit că ar fi pătruns fără drept într-o locuință de pe raza comunei Lunca Corbului cu intenția de a sustrage bunuri. Bărbatul  a intrat cu un cuţit, dar nu a furat nimic. Însă la plecare și-a uitat cuţitul pe masă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În cel de-al doilea caz, hoţul a căutat prin casă, apoi s-a dezbracat şi s-a băgat în pât, lângă proprietara locuinței. Înainte să apuce să întreţină relaţii sexuale cu femeia, l-a luat somnul. Victima s-a trezit şi l-a găsit dormind lângă ea. 

Bărbatul a fost reţinut şi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești.

sursa: universulargesean.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


970.jpg