aD1iMDIwOGI4MTg0MTJjNjYyZjk1NzBmMjI5NzgxMmUwMg==.thumb.jpg

Procurorii de la DNA, DIICOT şi de la parchetele importante rămân în funcţii. Aceasta este decizia secţiei de procurori din CSM luată miercuri, după o ședință la care a participat și ministrul Justiției, Tudorel Toader.

Ministrul justiției a declarat, miercuri, că în secția de procurori a CSM sunt oameni cu experiență, care vor ști cum să interpreteze și să aplice legea în mod corect și a precizat că a avut o „discuție foarte bună” cu aceștia. Declarația vine după ce a participat la ședința pe tema controversatei OUG pe legile justiției.

Ordonanţa privind legile justiţiei nu se aplică retroactiv, este concluzia la care au ajuns membrii CSM din secția pentru procurori.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Prin urmare, procurorii din DNA şi DIICOT care au ocupat funcţiile prin concurs nu sunt pe picior de plecare.

aD1iMDIwOGI4MTg0MTJjNjYyZjk1NzBmMjI5NzgxMmUwMg==.thumb.jpg

sursa digi24


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.