uniforme-afganistan-e1539714480357-640x400.jpg

Armata română se face, din nou, de râs. De data aceasta cu uniformele pe care militarii sunt obligați să le îmbrace pe teatrul de operațiuni din Afganistan.

Corespondentul de război al TVR, Adelin Petrișor, a realizat un material despre noile uniforme ale armatei române, care au fost învinse de soarele afgan.

Astfel, după doar 6 luni de misiune, acestea s-au decolorat si arată ca și cum ar aparține unei alte armate.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

MApN recunoaște eșecul, însă spune că probleme au fost doar în primul lot…

VIDEO (sursa: Știrile TVR)


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.