fbpx

bigam.jpg

O femeie din Bacău a fost condamnată la închisoare pentru bigamie şi fals în declaraţii, după ce s-a măritat cu doi bărbaţi.

Femeia a spus că, nici după 2 luni de căsnicie, nu mai dorea sub nicio formă să-l vadă, întâlnească sau să audă de primul soţ, aşa că şi-a luat alt soţ.

Potrivit probelor administrate, a rezultat că, după aproximativ 2 luni de la oficializarea căsătoriei, deşi femeia ştia că este căsătorită, a depus documentele la Primăria Iteşti, jud.Bacău, în vederea încheierii unei noi căsătorii cu numitul M.C.V. şi a semnat declaraţia de căsătorie prin care declara pe propria răspundere că a luat la cunoştinţă de prevederile Codului penal privind bigamia, nu există nici un impediment legal pentru încheierea căsătoriei şi că a fost căsătorită, scrie zdbc.ro

Motivele pentru care femeia a procedat în acest fel sunt de-a dreptul incredibile – în primul rând, nu a vrut să-l întâlnească pe primul soţ în faţa instanţei, iar apoi, pentru că voia cu orice preţ să scape de numele purtat înainte.

„Preţul” plătit de inculpată este o condamnare, dispusă de Judecătoria Buhuşi, de 4 luni închisoare, cu amânare, dar sentinţa poate fi atacată cu apel. Instanţa a hotărât şi desfiinţarea ultimului certificat de căsătorie.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
970.jpg