bigam.jpg

O femeie din Bacău a fost condamnată la închisoare pentru bigamie şi fals în declaraţii, după ce s-a măritat cu doi bărbaţi.

Femeia a spus că, nici după 2 luni de căsnicie, nu mai dorea sub nicio formă să-l vadă, întâlnească sau să audă de primul soţ, aşa că şi-a luat alt soţ.

Potrivit probelor administrate, a rezultat că, după aproximativ 2 luni de la oficializarea căsătoriei, deşi femeia ştia că este căsătorită, a depus documentele la Primăria Iteşti, jud.Bacău, în vederea încheierii unei noi căsătorii cu numitul M.C.V. şi a semnat declaraţia de căsătorie prin care declara pe propria răspundere că a luat la cunoştinţă de prevederile Codului penal privind bigamia, nu există nici un impediment legal pentru încheierea căsătoriei şi că a fost căsătorită, scrie zdbc.ro

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Motivele pentru care femeia a procedat în acest fel sunt de-a dreptul incredibile – în primul rând, nu a vrut să-l întâlnească pe primul soţ în faţa instanţei, iar apoi, pentru că voia cu orice preţ să scape de numele purtat înainte.

„Preţul” plătit de inculpată este o condamnare, dispusă de Judecătoria Buhuşi, de 4 luni închisoare, cu amânare, dar sentinţa poate fi atacată cu apel. Instanţa a hotărât şi desfiinţarea ultimului certificat de căsătorie.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.