aGFzaD1iNzE0MjM3NzE2MTE3OWRkNDhhYzA0MmRhZjFlNGU1YQ==.thumb.jpg

Cu doar 8,5 lei, valoarea biletului jucat, bărbatul a câștigat echivalentul a peste 868.000 de euro. 

Oficialii Loteriei Române au confirmal că bărbatul s-a prezentat să-și ridice premiul. Nu dorește să i se dezvăluie identitatea, însă a acceptat să se afle că are în jur de 50 de ani și că lucrează în domeniul construcțiilor, în București.

Joacă de mult timp la LOTO, însă cea mai mare sumă câștigată fusese de doar 1000 de lei.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

De data aceasta, vorbim de marea lovitură, mai precis 4.045.837,72 lei (peste 868.000 de euro).

Numerele jucate sunt doar parțial semnificative pentru el, pe restul punându-le la întâmplare. A aflat că este câștigător verificând pe internet rezultatul tragerii Joker.

Nu și-a făcut deocamdată planuri cu suma deloc de neglijat, însă a precizat că pentru început va renova o casă bătrânească, primită moștenire  de la bunici.

aGFzaD1iNzE0MjM3NzE2MTE3OWRkNDhhYzA0MmRhZjFlNGU1YQ==.thumb.jpg

surse: Loteria Română și digi24


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.