fbpx

budesti valcea.jpg

O comună din Vâlcea a atras în ultima vreme atât de multe investiții, în special străine, încât își propune acum să își construiască aeroport.

La Budești toată lumea muncește, nu există șomeri sau asistați social și toată lumea e mulțumită de administrația locală. Primăria obține din taxe de la firme jumătate de milion de euro, așa că și-a permis să facă multe modernizări în comună și acum se gândește chiar la un aeroport, pentru ca cei care vin la Budești din Capitală să nu mai facă 4 ore pe drum.

Comuna Budești se află la 5 kilometri de Râmnicu Vâlcea și a devenit în doar doi ani cea mai mare zonă industrială din județ. Potrivit estimărilor din acest an și a prognozelor economice până în anul 2020 - 2022, numărul de salariați care vor lucra la Budești se va ridica la 15-20.000, din care jumătate în multinaționale sau în investiții cu capital privat străin, relatează ramnicuvalceaweek.ro.

Consiliul Județtean Vâlcea și Consiliul Local Budești au făcut în această vară o comisie care se va ocupa de documentația pentru construirea unui aeroport.

Proiectul aeroportului Budești va fi gata în februarie 2019 și tot atunci vor ști autoritățile și cât costă investiția.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
970.jpg