budesti valcea.jpg

O comună din Vâlcea a atras în ultima vreme atât de multe investiții, în special străine, încât își propune acum să își construiască aeroport.

La Budești toată lumea muncește, nu există șomeri sau asistați social și toată lumea e mulțumită de administrația locală. Primăria obține din taxe de la firme jumătate de milion de euro, așa că și-a permis să facă multe modernizări în comună și acum se gândește chiar la un aeroport, pentru ca cei care vin la Budești din Capitală să nu mai facă 4 ore pe drum.

Comuna Budești se află la 5 kilometri de Râmnicu Vâlcea și a devenit în doar doi ani cea mai mare zonă industrială din județ. Potrivit estimărilor din acest an și a prognozelor economice până în anul 2020 - 2022, numărul de salariați care vor lucra la Budești se va ridica la 15-20.000, din care jumătate în multinaționale sau în investiții cu capital privat străin, relatează ramnicuvalceaweek.ro.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Consiliul Județtean Vâlcea și Consiliul Local Budești au făcut în această vară o comisie care se va ocupa de documentația pentru construirea unui aeroport.

Proiectul aeroportului Budești va fi gata în februarie 2019 și tot atunci vor ști autoritățile și cât costă investiția.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.