fbpx

soferita_tir_1200_75404100.jpg

O șoferiță de tir a fost amendată cu 500 de lei după ce a postat un comentariu pe Facebook la un articol despre sancțiunea primită de un taximetrist din Brăila. 

Potrivit realitatea.net, în urma unui incident petrecut recent, când un taximetrist din Brăila a fost amendat pentru tulburarea liniștii publice, mai multe ziare locale au scris despre acest incident, având în vedere faptul că taximetristul l-a filmat pe agentul care l-a încarcerat, acesta din urmă, refuzând să se prezinte.

La una din distribuirile făcute de administratorii unui site local de știri, Spiridon Dana Dănuța a lăsat un comentariu care nu a fost pe gustul polițiștilor.

Dana S. s-a trezit la ușă cu un polițist, care i-a înmânat un proces verbal  cu o amendă de 500 de lei. Supărată, aceasta susține că va contesta amenda în instanță.

Mesajul postat pe Facebook pentru care a fost amendată șoferița:

12postare_fb_amendata_29859100.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

IT&C
  • Vineri, 15 Februarie 2019
  • De Claudiu Vasilescu

Facebook urmează să cenzureze mesajele antivaccinare

Conducerea facebook a anunțat că are în analiză mai multe măsuri pentru limitarea mesajelor care îndeamnă la opoziție față de vaccinare. Facebook şi Google au fost atenţionate printr-o scrisoare...