soferita_tir_1200_75404100.jpg

O șoferiță de tir a fost amendată cu 500 de lei după ce a postat un comentariu pe Facebook la un articol despre sancțiunea primită de un taximetrist din Brăila. 

Potrivit realitatea.net, în urma unui incident petrecut recent, când un taximetrist din Brăila a fost amendat pentru tulburarea liniștii publice, mai multe ziare locale au scris despre acest incident, având în vedere faptul că taximetristul l-a filmat pe agentul care l-a încarcerat, acesta din urmă, refuzând să se prezinte.

La una din distribuirile făcute de administratorii unui site local de știri, Spiridon Dana Dănuța a lăsat un comentariu care nu a fost pe gustul polițiștilor.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Dana S. s-a trezit la ușă cu un polițist, care i-a înmânat un proces verbal  cu o amendă de 500 de lei. Supărată, aceasta susține că va contesta amenda în instanță.

Mesajul postat pe Facebook pentru care a fost amendată șoferița:

12postare_fb_amendata_29859100.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Social
  • Miercuri, 17 Octombrie 2018
  • De Marius Nica

Imaginea nesimțirii la Ploiești. FOTO

Că operatorul de salubritate nu își face cum ar trebui datoria la Ploiești știm. Că orașul este mizerabil este evident. Dar și că unii locuitori sunt nesimțiți asta se vede mai ales în Colonia...