fbpx

e90264e7-7737-427e-99fd-a2b7524e5b4b.jpg

Un material din seria excepțională, deja consacrată de recorder.ro, vă poate provoca o stare de dezechilibru psihic, cu consecințe deosebit de grave.

În Anul Centenar s-a deschis robinetul la jefuirea banului public.

Recorder.ro: ”totul se face la îndemnul generos al Guvernului, care a alocat, prin Ministerul Culturii, nu mai puţin de 150 de milioane de lei pentru orice proiect ce serbează existenţa de 100 de ani a României.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Fără vreun plan de cheltuire a banilor şi fără vreun criteriu de calitate, sărbătoarea care ar fi trebuit să le amintească românilor despre cel mai important moment din istoria naţională s-a transformat într-un bâlci continuu plătit din banii românilor. ”

”Poliţia Locală a Sectorului 2 din Capitală s-a înscris pe lista organizatorilor de spectacole culturale cu ocazia Centenarului. 320.000 de lei (aproximativ 70.000 de euro) au primit poliţiştii pentru a pune la cale o serată dansantă cu iz patriotic chiar în holul primăriei de sector. Iar, când o mână de foşti gardieni publici renunţă la pulanul şi la spray-ul paralizant din dotare pentru a se apleca asupra chestiunilor de cultură, rezultatul nu poate fi decât o comedie de proporţii istorice.”

Așteptați-vă să vedeți asemenea mizerii și în Prahova, cu personaje îndoielnice sau chiar sinistre, pentru că alocarea de fonduri pentru Centenar se face nu doar în acest an, ci până în 2020, când vor fi campaniile electorale, fiind ușor de intuit cum se vor toca banii.

sursa recorder.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg