politie-ancheta-dambovita-deces.jpg

Bărbatul, în vârstă de 73 de ani, din localitatea Runcu, județul Dâmbovița, a fost găsit decedat, joi după-amiază, de către o vecină, care a alertat autoritățile.

La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției și ale Serviciului de Ambulanță. Din păcate medicii ajunși la fața locului nu au putut face altceva decât să constate decesul.

Potrivit primelor informații, nu este exclus ca bărbatul să fi fost împuns de un taur, iar lovitura să-i fi fost fatală.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cadavrul va fi transportat la Serviciul de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cu exactitate a cauzei morții.

În cauză, polițiști din cadrul IPJ Dâmbovița efectuează cercetarea la fața locului.  foto: cu caracter ilustrativ


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.