soarece-timisoara.jpg

Șoareci printre gravidele și nou-născuții de la Maternitatea Bega din Timișoara. O mămică internată în spital a văzut rozătoarele care se plimbau nestingherite pe holuri, a pus repede mâna pe telefon și a făcut o poză. Asistentele și medicii nu au crezut-o până ce nu a furnizat dovada.

Conducerea spitalului a fost sesizată imediat, iar managerul susține că a făcut deratizarea, arată digi24. A instaurat însă și o nouă regulă pentru a stârpi de tot șoarecii: vizitatorii nu mai au voie să aducă mâncare pacienților, care trebuie să se descurce cu mesele oferite de la cantina spitalului!

Mămica care a făcut publică întâmplarea a fost mutată într-un alt salon, scrie Digi24.ro.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Monden
  • Luni, 17 Decembrie 2018
  • De Georgiana Kelemen

Cine sunt finaliștii de la XFactor - VIDEO

Nivelul semifinalei X Factor din acest an este unul fabulos. După o seară absolut fabuloasă, publicul a decis care sunt favoriții, desemnând astfel patru finaliști. Prima parte a Semifinalei X...