fbpx

barbat-retinut-viol-minor.jpg

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pucioasa, au reținut miercuri un bărbat în vârstă de 34 de ani, din localitatea Priboiu, bănuit de comiterea infracțiunii de viol asupra unui minor care la data faptei avea vârsta de 8 ani.

Potrivit cercetărilor, polițiștii au stabilit că, „în perioada ianuarie-iunie 2014, prin constrângere și profitând de imposibilitatea părții vătămate de a se apăra sau de a-și exprima voința, bărbatul ar fi obligat un minor, în vârstă de 8 ani, să întrețină raporturi sexuale cu el”.

În cauză există suspiciunea rezonabilă că, în perioada 2004-2005, bănuitul ar fi întreținut relații sexuale și cu sora sa (mama minorului), motiv pentru care a fost dispusă o expertiză genetică judiciară. Dacă suspiciunile se confirmă, tânărul acuzat de viol ar putea fi tatăl biologic al minorului. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Persoana acuzată a fost reținută ieri pentru 24 de ore, urmând ca pe parcursul acestei zile să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pucioasa cu propunere de arestare preventivă. 

În cursul dimineții zilei trecute, polițiștii specializați în investigații criminale au descins la locuința acestuia. În urma percheziției domiciliare, au fost ridicate mijloace materiale de probă, iar bănuitul a fost condus la sediul inspectoratului pentru audieri”, a precizat IPJ Dâmbovița.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg