dragnea-2-1-605x340.jpg

Liderul PSD Liviu Dragnea reclamă Curtea Supremă, nemulțumit de completul de 5 judecători. Dragnea folosește toate căile pentru a întârzia procesul.

Potrivit portalului instanţei, Liviu Dragnea a deschis, pe 5 octombrie, proces împotriva Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie şi a Colegiului de Conducere al acesteia şi cere anularea Hotărârii de Colegiu nr. 89/4 septembrie 2018. Procesul nu a primit deocamdată un termen de judecată.

Conform publicaţiei Ziare.com, acest dosar a fost repartizat judecatorului Vasile Bicu, care în 2003, a fost implicat într-un dosar penal, pentru posibile fapte de coruptie. Magistratul a fost achitat definitiv in acest caz si s-a intors in magistratura in 2008.  

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Primul termen al apelului lui Liviu Dragnea la condamnarea la 3 ani şi jumătate de închisoare cu executare trebuia să se judece astăzi, însă a fost amânat pentru 5 noiembrie pentru ca liderul PSD şi alţi inculpaţi din dosar să-şi angajeze un apărător.

surse portaljust, ziare,com


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.