incident-socant-in-timisoara-un-barbat-a-fost-amenintat-cu-cutitul-de-un-sofer-video-554033.jpg

Polițiștii din Timișoara au deschis o anchetă și efectuează cercetări într-un dosar penal de distrugere, după ce un bărbat a fost amenințat de un șofer cu un cuțit, după ce i-a atras atenția acestuia că i-a lovit mașina care era parcată.

Pe imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se observă cum un bărbat este amenințat de un șofer, după ce acesta i-a atras atenția celui de la volan că, în timp ce parca, i-a lovit mașina.

Agresorul a scos cuţitul şi s-a îndreptat ameninţător către celălalt șofer. Poliția a fost chemată la fața locului, dar până la sosirea echipajului bărbatul care purta o armă albă în mașină plecase, potrivit digi24.ro

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.