crima-dambovita.jpg

Fapta s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă, în localitatea Perșinari, din județul Dâmbovița, în urma unui conflict izbucnit pe fondul consumului de alcool de către victimă.

UPDATE: Autorul omorului a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, potrivit IPJ Dâmbovița.

Polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și de la Serviciul Criminalistic, împreună cu medici legiști și sub coordonarea procurorului de caz, în urma cercetărilor efectuate, au stabilit că fapta comisă pe raza localității Perșinari este o infracțiune de omor, potrivit IPJ Dâmbovița.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cu exactitate a cauzei morții. 

Autorul infracțiunii este, potrivit primelor cercetări, chiar fiul victimei, care și-ar fi lovit tatăl în cap cu un obiect dur. Agresiunea s-ar fi produs pe fondul consumului de alcool al victimei.

Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore, iar astăzi va fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.