incendiu-vegetatie-uscata-autostrada.jpg

Circulația rutieră pe sensul de mers către Bucureşti al Autostrăzii A1 București - Piteşti a fost îngreunată sâmbătă după-amiază, din cauza unui incendiu de vegetație uscată care s-a produs la kilometrul 17.

Ca urmare a incendiului de vegetație izbucnit chiar în apropiere de autostrada A1, circulația pe prima bandă pe sensul de mers către București a fost blocat de autospecialele cu apă și spumă folosite la stingerea focului. 

Centrul Infotrafic a anunțat că s-a circulat pe banda a doua, motiv pentru care traficul a fost îngreunat în zonă. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Din fericire, incendiul nu s-a soldat cu victime, iar pompierii au reușit să stingă focul. Foto cu caracter ilustrativ


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.