brand_image.jpg

În tot judeţul sunt şapte focare de boală, în principal în zone în care trăiesc persoane defavorizate. Au fost semnalate peste 60 de cazuri de îmbolnăviri, în special la copii.

Boala infecţioasă se transmite prin consumul de apă sau de alimente contaminate sau prin contactul cu o persoană bolnavă.

Simptomele sunt o stare generală de rău, dureri ale articulaţiilor, îngălbenirea pielii şi a ochilor, dar şi febra. Hepatita virală de tip A este cunoscută şi ca "boala mâinilor murdare", iar cea mai sigură metodă de protecţie este igiena riguroasă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Autorităţile au demarat, în toate cele şapte zone de risc, campanii de vaccinare.

sursa: stirileprotv.ro, foto ebihoreanul


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Sport
  • Joi, 13 Decembrie 2018
  • De Observatorul Prahovean

Uniți pentru Ploiești - în memoria lui Dado Arnautovic

În an centenar, sub semnul Unirii, probabil cele mai mari două cluburi de baschet din Ploiești, CSU Ploiești Basketball și CS Sevlar și-au dat mâna pentru a face din prezent o șansă mai bună pentru...