646x404.jpg

Markus Schulz a făcut spectacol la UNTOLD 2018 și a dezvăluit că anul viitor va deveni pe jumătate român. DJ-ul s-a decis să se însoare cu iubita sa româncă, Adina Butar, cu care are o relație de aproape șase ani.

Adina Butar (32 de ani) este o cântăreață din Deva care și-a urmat pasiunea pentru muzică tocmai la Miami. În 2012 l-a cunoscut pe Markus Schulz, compozitorul de muzică trance care a invitat-o să lucreze împreună cu el la albumul „Scream”. 

Cei doi s-au îndrăgostit pe loc atunci, însă el a avut nevoie de câteva săptămâni ca să-i spună ce simte.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Adina fost surprinsă cu o cerere în căsătorie la care nu se aștepta, eveniment care a avut loc în timpul unui concert susținut de cei doi la Los Angeles, de Anul Nou. (de la minutul 17)

Cei doi își vor oficializa relația la 1 iunie 2019, în Ibiza, în cadrul unui eveniment la care au invitat peste 200 de persoane. Nunta va dura nu mai puțin de patru zile, iar pentru asta a fost nevoie să închirieze un întreg hotel.

Momentan, cei doi locuiesc la Miami, însă vor petrece timp și în România când casa lor de aici va fi gata.

627x0.jpg

adinabutar.jpg

adina-butar.jpg

sursa: adevarul.ro


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Sâmbătă, 19 Ianuarie 2019
  • De Mihai Popescu

Accident pe DJ 230. O mașină a ieșit în decor

Accident, sâmbătă dimineață, pe D.J.230 la Cerașu, Prahova. Din primele informații, un șofer a pierdut controlul volanului și a derapat. Mașina a ajuns în decor, iar o persoană acuză dureri....