carla-s-dreams.jpg

Carla's Dreams s-a impus pe piața din România datorită hiturilor sale, dar și datorită marketingului. Moldovenii au ales să-și construiască brandul pe baza unor picturi pe față, ascunzându-și practic adevărata identitate.

În urmă cu aproximativ 2 ani, presa din Rusia a publicat numele solisului, dar și fotografii cu acesta.

Jurnaliştii de la CanCan l-au surprins pe Andrei Țăruş alături de iubita sa, plimbându-se prin Bucureşti şi nu au ezitat să facă publice imaginile cu cei doi îndrăgostiţi.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Andra Mirona Axentoi este fotomodel şi este o prezenţă cunoscută în lumea mondenă. Ea a fost protagonista mai multor pictoriale care au făcut senaţie şi a reuşit deja să se impună în lumea fashionului.

1-24.jpg

3-11.jpg

6-7.jpg

8-2.jpg

sursa: cancan.ro


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Fun
  • Joi, 10 Ianuarie 2019
  • De Claudiu Vasilescu

Plăti-ți-aș impozitele și încasa-mi-ai banii

Nici nu s-a instalat bine în fruntea ANAF, că a și devenit subiect de presă. Mihaela Triculescu, cea care l-a înlocuit pe Ionuț Mișa, are o gaură cât fosta URSS... în CV. Primul lucru care a atras...