fbpx

00000036973-61e5-245x0-w-d216cc50.jpg

Cosmin Nedelcu, alias Micutzu, a susținut aseară un spectacol de stand-up comedy, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Ploiești. Pentru că sala nu are un sistem de aer condiționat, spectatorii au ”murit” de răs, dar și de cald, comediantul taxând în stilu-i caracteristic zăpușeala din incintă.

Au fost peste 600 de spectatori, aseară, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Ploiești, spectacolul ”Stand-up comedy cu Micutzu, Bucălae & Claudiu Popa” ”jucându-se” cu casa închisă.

În lipsa unui sistem de aer condiționat, clădirea fiind construită în anii 70 și doar ”cosmetizată” în ultimii ani, atmosfera a devenit înăbușitoare, mai ales când Micutzu a urcat pe scenă. Acesta a taxat imediat căldura din sală.

”Mamă ce mirosuri....Zici că sunt la casa de cultură din Focșani, după o înmormântare. La Teatrul din Focșani e mai bine ca aici pentru că acolo se țin botezurile. E clad rău, frate...Cred că așa mirosea în camera în care își dădea jos corapii Nicolae Ceaușescu după o zi plină de vizite pe șantierele patriei”, a punctat Micutzu în deschiderea show-ului.

Acesta nu a ratat ocazia de a-i taxa pe politicieni, indiferent de partidul din care fac parte, stârnind aplauzele spectatorilor.

foto: iabilet.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg