00000036973-61e5-245x0-w-d216cc50.jpg

Cosmin Nedelcu, alias Micutzu, a susținut aseară un spectacol de stand-up comedy, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Ploiești. Pentru că sala nu are un sistem de aer condiționat, spectatorii au ”murit” de răs, dar și de cald, comediantul taxând în stilu-i caracteristic zăpușeala din incintă.

Au fost peste 600 de spectatori, aseară, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Ploiești, spectacolul ”Stand-up comedy cu Micutzu, Bucălae & Claudiu Popa” ”jucându-se” cu casa închisă.

În lipsa unui sistem de aer condiționat, clădirea fiind construită în anii 70 și doar ”cosmetizată” în ultimii ani, atmosfera a devenit înăbușitoare, mai ales când Micutzu a urcat pe scenă. Acesta a taxat imediat căldura din sală.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

”Mamă ce mirosuri....Zici că sunt la casa de cultură din Focșani, după o înmormântare. La Teatrul din Focșani e mai bine ca aici pentru că acolo se țin botezurile. E clad rău, frate...Cred că așa mirosea în camera în care își dădea jos corapii Nicolae Ceaușescu după o zi plină de vizite pe șantierele patriei”, a punctat Micutzu în deschiderea show-ului.

Acesta nu a ratat ocazia de a-i taxa pe politicieni, indiferent de partidul din care fac parte, stârnind aplauzele spectatorilor.

foto: iabilet.ro


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.