triplusec_foto_facebook_65392800.jpg

„Triplusec“, noul serial de comedie marca Pro TV, a avut premiera aseară şi va fi difuzat în fiecare joi, de la ora 21.30. Distribuţia o prezintă pe Oana Pellea, în vârstă de 53 de ani, în rolul de dirigintă, alături de actori ai tinerei generaţii.

Şase foşti colegi de clasă şi diriginta lor se pregătesc să dea startul unui nou serial de comedie: „Triplusec“. Producţia aduce pe micile ecrane gaşca de millenials care va fi faţă în faţă cu visurile, dar şi cu provocările vieţii, urmând să descopere că cel mai important, când eşti cu ochii după fericire, este să vadă partea plină a paharului de... „Triplusec“.   

Vlad (Paul Diaconescu), Alina (Aida Economu), Ştefan (Cosmin Natanticu), George (Andrei Cojanu),  Anda (Diana Roman) şi Nicu (Andrei V Ciopec) se revăd la întâlnirea de 15 ani de la terminarea liceului. Nu au fost cei mai populari în liceu, nu au fost nici premianţi, sunt diferiţi, însă ceva îi ţine împreună. Diriginta (Oana Pellea) le aduce foştilor ei elevi o cutie în care fiecare a lăsat un bileţel, scris la finalul clasei a 12-a, cu visurile lor, iar cu mult umor şi un pic de cruzime pune faţă-n faţă realitatea cu aspiraţiile lor adolescentine şi îi împarte în două categorii: împliniţi sau rataţi. Cei şase eroi se califică fără menajamente la visuri ratate. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cu toate nereuşitele şi neîmplinirile fiecăruia, cei şase îşi promit să rămână împreună şi să trăiască la maximum fiecare moment. Fiecare aventură în care pornesc împreună din dorinţa de a se ajuta să îşi împlinească măcar acum, în al doisprezecelea ceas, visurile din liceu, sfârşeşte în dezastre comice. O victimă involuntară este chiar diriginta lor. Ce întâmplare ciudată îi va duce pe cei şase prieteni la închisoare, dar şi cum va reacţiona diriginta acestora când va afla că foştii ei elevi au ajuns după gratii, puteţi afla în această seară, în primul episod „Triplusec“.

sursa: dcnews.ro


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Național
  • Vineri, 11 Ianuarie 2019
  • De Georgiana Kelemen

La Buzău a nins cu... tunete și fulgere - VIDEO

La Smeeni, în județul Buzău, oamenii au avut parte de un fenomen meteo rar întânit: au fost semnalate tunete și fulgere în timp ce afară ningea.  Mai mulți localnici s-au trezit în cursul nopții din cauza...