fbpx

triplusec_foto_facebook_65392800.jpg

„Triplusec“, noul serial de comedie marca Pro TV, a avut premiera aseară şi va fi difuzat în fiecare joi, de la ora 21.30. Distribuţia o prezintă pe Oana Pellea, în vârstă de 53 de ani, în rolul de dirigintă, alături de actori ai tinerei generaţii.

Şase foşti colegi de clasă şi diriginta lor se pregătesc să dea startul unui nou serial de comedie: „Triplusec“. Producţia aduce pe micile ecrane gaşca de millenials care va fi faţă în faţă cu visurile, dar şi cu provocările vieţii, urmând să descopere că cel mai important, când eşti cu ochii după fericire, este să vadă partea plină a paharului de... „Triplusec“.   

Vlad (Paul Diaconescu), Alina (Aida Economu), Ştefan (Cosmin Natanticu), George (Andrei Cojanu),  Anda (Diana Roman) şi Nicu (Andrei V Ciopec) se revăd la întâlnirea de 15 ani de la terminarea liceului. Nu au fost cei mai populari în liceu, nu au fost nici premianţi, sunt diferiţi, însă ceva îi ţine împreună. Diriginta (Oana Pellea) le aduce foştilor ei elevi o cutie în care fiecare a lăsat un bileţel, scris la finalul clasei a 12-a, cu visurile lor, iar cu mult umor şi un pic de cruzime pune faţă-n faţă realitatea cu aspiraţiile lor adolescentine şi îi împarte în două categorii: împliniţi sau rataţi. Cei şase eroi se califică fără menajamente la visuri ratate. 

Cu toate nereuşitele şi neîmplinirile fiecăruia, cei şase îşi promit să rămână împreună şi să trăiască la maximum fiecare moment. Fiecare aventură în care pornesc împreună din dorinţa de a se ajuta să îşi împlinească măcar acum, în al doisprezecelea ceas, visurile din liceu, sfârşeşte în dezastre comice. O victimă involuntară este chiar diriginta lor. Ce întâmplare ciudată îi va duce pe cei şase prieteni la închisoare, dar şi cum va reacţiona diriginta acestora când va afla că foştii ei elevi au ajuns după gratii, puteţi afla în această seară, în primul episod „Triplusec“.

sursa: dcnews.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg
Macheta-Paste_CONPET-970x250px_e5752.jpg