CARAVANA_TIFF_2018_PLOIESTI_70x100_PREVIEW_02.jpg

În perioada 14 – 16 septembrie “Caravana Filmelor TIFF” ajunge la Ploiești.  Cu această ocazie, în cele trei seri, la Esplanada Palatului Culturii, pe ecranul uriaș al Caravanei, începând cu ora 21.00, vor avea loc proiecții de film pentru public.

Astfel, vineri, 14 septembrie a.c., weekend-ul se deschide cu controversatul Foxtrot, un ,,studiu temerar despre durere și ce înseamnă să pierzi pe cineva apropiat’’ (Los Angeles Times). Povestea multi-premiată, inspirată de conflictul israeliano-palestinian, invită la introspecție și transformă un subiect foarte sensibil pe plan local într-o puternică metaforă universală despre război.

A doua seară, sâmbătă, 15 septembrie a.c., aduce pe ecranul Caravanei România Neîmblânzită (r. Tom Barton Humphreys), documentarul care prezintă frumusețea sălbatică a României într-o manieră complexă și autentică..

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În ultima seară, duminică, 16 septembrie a.c, ploieștenii sunt așteptați la Aniversarea,  a șaptea producție regizată de Dan Chișu, cu o distribuție impresionantă, a cărei  premiera mondială a avut loc chiar la TIFF.

Un proiect cu tradiție al Festivalului Internațional de Film Transilvania, “Caravana Filmelor TIFF”  se află la cea de a noua ediție, cu peste 30.000 de spectatori urmărind filme în aer liber anul trecut. Intrarea este liberă pentru toate filmele din program.  

“Caravana Filmelor TIFF” este un proiect organizat de Asociația Pentru Promovarea Filmului Românesc, cu sprijinul Europa Cinemas și al Centrului Național al Cinematografiei.

sursa: Primăria Ploiești


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.