fbpx

CARAVANA_TIFF_2018_PLOIESTI_70x100_PREVIEW_02.jpg

În perioada 14 – 16 septembrie “Caravana Filmelor TIFF” ajunge la Ploiești.  Cu această ocazie, în cele trei seri, la Esplanada Palatului Culturii, pe ecranul uriaș al Caravanei, începând cu ora 21.00, vor avea loc proiecții de film pentru public.

Astfel, vineri, 14 septembrie a.c., weekend-ul se deschide cu controversatul Foxtrot, un ,,studiu temerar despre durere și ce înseamnă să pierzi pe cineva apropiat’’ (Los Angeles Times). Povestea multi-premiată, inspirată de conflictul israeliano-palestinian, invită la introspecție și transformă un subiect foarte sensibil pe plan local într-o puternică metaforă universală despre război.

A doua seară, sâmbătă, 15 septembrie a.c., aduce pe ecranul Caravanei România Neîmblânzită (r. Tom Barton Humphreys), documentarul care prezintă frumusețea sălbatică a României într-o manieră complexă și autentică..

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În ultima seară, duminică, 16 septembrie a.c, ploieștenii sunt așteptați la Aniversarea,  a șaptea producție regizată de Dan Chișu, cu o distribuție impresionantă, a cărei  premiera mondială a avut loc chiar la TIFF.

Un proiect cu tradiție al Festivalului Internațional de Film Transilvania, “Caravana Filmelor TIFF”  se află la cea de a noua ediție, cu peste 30.000 de spectatori urmărind filme în aer liber anul trecut. Intrarea este liberă pentru toate filmele din program.  

“Caravana Filmelor TIFF” este un proiect organizat de Asociația Pentru Promovarea Filmului Românesc, cu sprijinul Europa Cinemas și al Centrului Național al Cinematografiei.

sursa: Primăria Ploiești

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg