nora-dragnea.jpg

Valentin Dragnea se căsătorește, în 26 august, cu Gina Alexandra, o fostă finalistă la Miss Universe România, în urmă cu nouă ani, potrivit libertatea.ro. Tatăl miresei și viitorul cuscru al lui Liviu Dragnea este Dionis-Nimfodor Tătulescu, care a fost preot în mai multe localități din Prahova, ultima dată la Ploiești.

Astfel, Dionis-Nimfodor Tătulescu a fost până în 2016 preot paroh de la Parohia Sfântul Spiridon - Ploiești, Protoieria Ploiești Nord, în tinerețe fiind preot în comuna prahoveană Măgureni.

În prezent, acesta slujește la Biserica „Sfântul Elefterie” din Capitală, acolo unde va fi și cununia religioasă. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Gina Alexandra Tătulescu este o tânăra discretă, care în anul 2009, când a ajuns în finala concursului de frumusețe Miss Universe România, unde s-a clasat pe locul 20, potrivit surdei citate.

În descrierea pentru concurs, tânăra spunea că își dorește să fie jurnalist și este pasionată de fotografie și șofat.

Preotul Tătulescu a refuzat atunci să comenteze apariția sexy a fiicei sale: „Este majoră, deci ea alege ce face cu viaţa ei', spunea preotul în 2009.

FOTO Toți liderii PSD din teritoriu au primit această invitație la nuntă:

colaj-1.jpg

foto: libertatea.ro

 

 

 


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Administrație
  • Marți, 18 Decembrie 2018
  • De Roxana Tănase

Comisie anti-poluare la Primăria Ploiești

În contextul în care reclamațiile privind calitatea aerului din Ploiești sunt la ordinea zilei, iar legislația în domeniul mediului s-a modificat, autoritățile locale sunt obligate să întocmească...