nora-dragnea.jpg

Valentin Dragnea se căsătorește, în 26 august, cu Gina Alexandra, o fostă finalistă la Miss Universe România, în urmă cu nouă ani, potrivit libertatea.ro. Tatăl miresei și viitorul cuscru al lui Liviu Dragnea este Dionis-Nimfodor Tătulescu, care a fost preot în mai multe localități din Prahova, ultima dată la Ploiești.

Astfel, Dionis-Nimfodor Tătulescu a fost până în 2016 preot paroh de la Parohia Sfântul Spiridon - Ploiești, Protoieria Ploiești Nord, în tinerețe fiind preot în comuna prahoveană Măgureni.

În prezent, acesta slujește la Biserica „Sfântul Elefterie” din Capitală, acolo unde va fi și cununia religioasă. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Gina Alexandra Tătulescu este o tânăra discretă, care în anul 2009, când a ajuns în finala concursului de frumusețe Miss Universe România, unde s-a clasat pe locul 20, potrivit surdei citate.

În descrierea pentru concurs, tânăra spunea că își dorește să fie jurnalist și este pasionată de fotografie și șofat.

Preotul Tătulescu a refuzat atunci să comenteze apariția sexy a fiicei sale: „Este majoră, deci ea alege ce face cu viaţa ei', spunea preotul în 2009.

FOTO Toți liderii PSD din teritoriu au primit această invitație la nuntă:

colaj-1.jpg

foto: libertatea.ro

 

 

 


Travel&Lifestyle
  • Luni, 20 August 2018
  • De Mihai Popescu

Sosetele colorate - Cand, cum, unde?

Stii regula de baza a sosetelor colorate? Trebuie sa fie intotdeauna asortate cu pantalonii. Acest lucru inseamna ca la pantaloni negri vei purta sosete negre, la pantaloni gri inchis vei purta...