media-139507969820521500.jpg

Câștigătorul primei ediții a concursului Exatlon, Vladimir Drăghia, a fost trimis în judecată de procurori.

El este acuzat pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, infracțiune pentru care riscă o condamnare la închisoare cuprinsă între 1 și 5 ani.

Incidentul s-a petrecut în vara anului 2016, când Drăghia a fost tras pe dreapta de polițiști pe o stradă din Mamaia.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Înainte de a se urca la volan, vedeta TV consumase diverse băuturi alcoolice într-un club, alegându-se astfel cu un dosar penal.

Potrivit cancan.ro, Drăghia a fost trimis în judecată pe 8 august:

Untitled-1-5.jpg

Untitled-1-5 (1).jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.