robn_2cd8e.jpg

Organizarea festivalului ”Ploiești – târg domnesc” de luna trecută a costat bugetul local aproape 200.000 de lei.

De banii aceștia, ploieștenii au avut parte de un scandal monstru, concerte modeste și multă țigănie.

Firma care a câștigat licitația aprig contestată a fost Raul Event Solution din Brașov, pentru  suma de 149.700 de lei, fără TVA.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și V-a plăcut festivalul ”Ploiești – târg domnesc”? Părerea noastră: festival mediocru

Compania respectivă nu și-a primit banii până acum deoarece nu a prezentat o serie de documente justificative, așa cum reiese din adresa transmisă de Primăria Ploiești la solicitarea observatorulph.ro.

Interesant este faptul că suma alocată promovării evenimentului a fost de 40.000 de lei, fără TVA, în condițiile în care mediatizarea festivalului a fost ca și inexistentă. Mai mult, la festival a fost promovat concertul unei trupe care nu există :) VIDEO

 

Chiar și primarul Dobre s-a arătat nemulțumit de  comercianții care au stricat imaginea festivalului cu chinezării ieftine și alimente de o calitate îndolielnică...

Primăria Ploiești nu a plătit până acum eșecul festivalului medieval din cauza lispei documentelor justificative

DOC100818-10082018102213-page-001.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Administrație
  • Marți, 18 Decembrie 2018
  • De Roxana Tănase

Comisie anti-poluare la Primăria Ploiești

În contextul în care reclamațiile privind calitatea aerului din Ploiești sunt la ordinea zilei, iar legislația în domeniul mediului s-a modificat, autoritățile locale sunt obligate să întocmească...