fbpx

lois lane superman.jpg

Actriţa Margot Kidder, care interpreta personajul Lois Lane din "Superman" s-a sinucis cu o supradoză de droguri, potrivit unui raport al medicilor legişti care s-au ocupat de acest caz, informează contactmusic.com.

Raportul nu specifică, însă, ce substanţe a folosit actriţa pentru a se sinucide.

Kidder a jucat în patru filme din franciza "Superman", în perioada 1970 - 1980, avându-l ca partener pe Christopher Reeve, care a murit în 2004.

Margot Kidder a fost descoperită decedată în locuinţa sa din Livingston, statul american Montana, pe 13 mai.

Actriţa avea 69 de ani şi fusese diagnosticată în urmă cu mai mulţi ani cu sindrom maniaco-depresiv, cunoscut şi sub denumirea de tulburare bipolară, ce se caracterizează prin schimbări extreme de dispoziţie, de la depresii severe până la episoade maniace, în cursul cărora bolnavii tind să aibă o dispoziţie euforică, să fie hiperactivi, agitaţi şi fără să simtă necesitatea somnului. Totodată, în cursul episoadelor depresive, persoanele care suferă de această tulburare sunt triste, se simt fără speranţă, vinovate şi/sau fără valoare şi au un nivel scăzut de energie.

În 1996, actriţa a dispărut de acasă şi a fost descoperită pe stradă, patru zile mai târziu, într-o stare vizibilă de tulburare, ea fiind internată într-un spital de psihiatrie.

sursa: mediafax.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
970.jpg