maya_ciosa.jpg

Maya Ciosa a câștigat sezonul 2 din Vocea României Junior, iar antrenoarea ei, i-a luat un interviu pentru blogul personal. Maya își dorește să investească premiul tot în scop artistic, deoarece își dorește să devină o cântăreață cunoscută.

Maya Ciosa a intrat în posesia a 50 de mii de euro după ce a fost desemnată vocea României junior. Ea a făcut parte din echipa Andrei care a avut foarte mare încredere în ea și a dus-o până în finală.

„Cu siguranță o să-i investesc în carierea mea în domeniul muzical. Îmi doresc să îmi cumpăr mai multe instrumente, să îmi fac un studio de înregistrări și să lansez piese care să placă publicului”, a declarat Maya.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Familia m-a susținut cel mai mult în tot acest timp, în special tatăl meu. El este și cel mai mare susținător al meu. M-a ajutat și cu cele mai mici lucruri de care aveam nevoie, m-a încurajat și a fost alături în fiecare secundă a concursului. De acum vreau să fac și eu același lucru pentru el. Fără el nu aș fi putut să ajung câștigătoarea Vocea României Junior”, a declarat ea.

SURSA: CLICK.RO

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.