fbpx

maya_ciosa.jpg

Maya Ciosa a câștigat sezonul 2 din Vocea României Junior, iar antrenoarea ei, i-a luat un interviu pentru blogul personal. Maya își dorește să investească premiul tot în scop artistic, deoarece își dorește să devină o cântăreață cunoscută.

Maya Ciosa a intrat în posesia a 50 de mii de euro după ce a fost desemnată vocea României junior. Ea a făcut parte din echipa Andrei care a avut foarte mare încredere în ea și a dus-o până în finală.

„Cu siguranță o să-i investesc în carierea mea în domeniul muzical. Îmi doresc să îmi cumpăr mai multe instrumente, să îmi fac un studio de înregistrări și să lansez piese care să placă publicului”, a declarat Maya.

„Familia m-a susținut cel mai mult în tot acest timp, în special tatăl meu. El este și cel mai mare susținător al meu. M-a ajutat și cu cele mai mici lucruri de care aveam nevoie, m-a încurajat și a fost alături în fiecare secundă a concursului. De acum vreau să fac și eu același lucru pentru el. Fără el nu aș fi putut să ajung câștigătoarea Vocea României Junior”, a declarat ea.

SURSA: CLICK.RO

 

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
970.jpg