iris.jpg

Festivalul Medieval de la Ploiești, a cărei organizare a căpătat aspecte penale (toate detaliile scandalului AICI), a fost deschis aseară cu un concert al trupei Iris din care a rămas doar toboșarul.

Din cauza conflictului dintre membrii trupei emblematice Iris, care s-a mutat în instanță, aseară, pe scena amenajată în zona Gării de Sud din Ploiești, a urcat doar toboşarul Nelu Dumitresc.

Acesta își dispută marca Iris cu ceilalți foşti membri ai grupului - solistul Cristi Minculescu, basistul Doru Borobeică şi chitaristul Valter Popa - care activau sub aceeaşi titulatură. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Spre deosebire de alte concerte de la Ploiești, asistența de aseară a fost una foarte scăzută, iar prestația trupei....

Dar mai bine vă lăsăm pe dumneavoastră să decideți după ce vedeți imaginile de mai jos:

Din vechea trupă Iris, la Ploiești a urcat pe scenă doar toboșarul

Bulevardul Castanilor a fost aproape pustiu în prima zi de festival

 


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.