andreea-marin-1.jpg

O ţară întreagă o ştie pe Andreea Marin, dar puţini ştiu că ”Zâna” are o soră, Cristina.

Andreea Marin a postat pe Facebook o fotografie în care apare alături de sora şi nepoata ei.”La mulţi ani frumoaselor mele: surioara şi nepoţica mea sunt sărbătoritele zilei! Vă iubeeeesc!”, a scris Andreea Marin.

Citește și Cine sunt noii prezentatori de la Factor X. Anunțul Antenei 1

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Ce soră frumoasă ai” sau ”Ce familie frumoasă” au fost doar câteva dintre comentariile fanilor.

sursa: cancan.ro

FOTO Poza de familie postată de Andreea Marin pe Facebook:

andreeamarinsora.jpg

 

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.