Factor-X-ESP-logo1.jpg

Noul sezon al emisiunii Factor X, difuzată la Antena 1, va avea alți prezentatori decât până acum.

După ce matinalii Răzvan și Dani au fost puși pe liber de la Factor X, Antena 1 a dezvăluit cine vor fi noii prezentatori ai show-ului care concurează cu Vocea României de la Pro TV.

Este vorba de Mihai Bendeac şi de colegul lui din Băieţi de Oraş, Vlad Drăgulin. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

”Sunt oameni cu care trebuie să stai puţin mai mult ca să intre în starea respectivă. Consider că scopul pe care mi l-am propus a fost atins. Pentru mine, marea lor majoritate au fost foarte buni", spune Mihai Bendeac, pentru Antena 1, după primele audiții.

"Cumva toţi m-au impresionat. Eu petrec mult timp cu ei. Au un numitor comun, se vede o speranţă în privirea lor, se vede că se pregătesc pentru un moment mare", declară Vlad Drăgulin.

Juriul rămâne la fel şi caută deja câştigătorul sezonului 8. Astfel, Delia, Horia Brenciu, Ştefan Bănică şi Carla s Dreams vor să aleagă cei mai talentaţi concurenţi alături de care să câştige finala.

sursa: Antena 1

 


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Monden
  • Vineri, 18 Ianuarie 2019
  • De Observatorul Prahovean

Vedetă pusă pe ”liber” de Antena 1

Mirela Vaida nu e în concediu prenatal, cum s-ar putea crede, ci a fost pusă pe liber de Antena 1! Vedetei i s-a retras de pe post emisiunea "Totul pentru dragoste la bine și la greu" și nu i s-a...

Monden
  • Miercuri, 16 Ianuarie 2019
  • De Andra Ilie

O vedetă de la Antena 1 va fi mămică

Prezentatoarea știrilor de la Antena 1, Mihaela Călin (35 de ani), este însărcinată în trei luni și jumătate, iar în iunie va aduce pe lume un băiețel. Întrucât se știe că primele luni de sarcină...