elis-armeanca.jpg

Un cântreț de manele a venit în această dimineață la sediul DIICOT din Ploiești pentru a fi audiat în calitate de suspect într-un dosare pentru deținere și trafic de droguri.

Este vorba de manelistul Elis Armeanca, care a refuzat să facă declarații la intrarea în sediul parchetului.

Citește și:  Oreste Teodorescu, Răzvan Ciobanu și Raluca Bădulescu citați la DIICOT Ploiești, într-un dosar de trafic și consum de droguri

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În acest dosar dosar au fost reținute deja trei persoane.

Printre vedetele audiate sau care urmează să dea declarații în fața anchetatorilor se numără creatorii de modă Răzvan Ciobanu și Raluca Bădulescu,dar și vedeta Realitatea TV, Oreste.

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.