robn.jpg

În clipul de promovare al Festivalului Medieval de la Ploiești este promovată o trupă care nu există. Numele celei care va urca pe scenă a fost pocit de organizatori.

Organizarea Festivalului Medieval de la Ploiești a revenit firmei Raul Event din Brașov, în urma unei licitații pe care patronul unei firme concurente o consideră trucată.

Citește, pe larg, povestea, aici: Scandal cât Casa Albă la Primăria Ploiești din cauza Festivalului Medieval

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Astăzi, primarul Dobre a reacționat și a anunțat că-l va da în judecată pe cel care i-a adus prejudicii de imagine (Detalii și VIDEO AICI)

Clipul de promovare al festivalului, în care sunt enumerate trupele care vor concerta la Ploiești, conține însă o eroare de scriere și pronunție.

Astfel, Robin and the Backstabbers a fost ”botezată” de realizatorii materialului video drept ”Robin & The Backsteppers” :)

VIDEO (sursa: telegrama.ro)

 

 


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.