neversea_65445600.jpg

Un incident a avut loc duminică seară la Festivalul Neversea, desfăşurat pe o plajă din Constanţa, când, în timpul recitalului lui Grasu XXL, sunetul şi luminile de pe scenă au căzut la scurt timp după ce cântăreţul a înjurat Guvernul României. Cei câteva zeci de mii de spectatori au scandat "PSD, ciuma roşie".

Ulterior, organizatorii au rezolvat problema şi au spus că pana de curent a fost determinată de un generator defect, iar artistul s-a urcat pe scenă şi a afirmat că generaţia tânără va schimba ţara.

Directorul de marketing al festivalului, Edy Chereji, a declarat că a fost o problemă legată de un generator care s-a defectat, organizatorii convenind cu artistul să-l schimbe şi că acesta a fost motivul pauzei.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Chereji a precizat că organizatorii festivalului Neversea nu fac politică.

sursa: hotnews.ro

VIDEO Momentul în care are loc pana de curent și se fac scandări anti-PSD (după minutul 35)


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Social
  • Vineri, 14 Decembrie 2018
  • De Observatorul Prahovean

"Dăruind vei dobândi!" Festival de colinde la Ploiești

Sărbătorile de iarnă sunt pentru a dărui din inimă pentru alte inimi. Sărbătorile de iarnă înseamna colind străbun, înseamnă datini și obiceiuri străvechi. Miercuri, 12 decembrie, a avut loc la...