tudor_chirila_vocea romaniei.jpg

Tudor Chirilă este pentru a cincea oară antrenor la Vocea României. Anunțul a fost făcut joi dimineață, în direct, la Știrile ProTV. 

Tudor Chirilă, cu trei trofee Vocea României în palmares în calitate de antrenor, va fi jurat şi în sezonul 8 al show-ului, care va începe din toamnă. Astfel, până acum au fost confirmaţi doi antrenori: Irina Rimes şi Tudor Chirilă. 

În perioada următoare vor fi anunţaţi şi ceilalti doi juraţi ai show-ului. Încă nu se ştie cine va părăsi show-ul. Se zvonește că Loredana va pleca de la Vocea României, dar nu există o confirmare oficială.  

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

sursa: profm.ro


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.