jolie pitt.jpg

Angelina Jolie ar putea pierde custodia celor șase copii ai săi dacă nu se supune deciziei judecătorilor de a-i permite lui Brad Pitt să-și vadă constant copiii vara această, cât filmează pentru Maleficent 2 în Marea Britanie. 

Judecătorii sunt de părere că Brad Pitt ar trebui să fie lăsat să-și vadă mai des copiii, fiindcă absența lui din viața acestora ar fi dăunătoare. 

Potrivit Daily Mail, Curtea i-a impus Angelinei să îi dea lui Brad numărul de telefon al fiecărui copil în parte, astfel încât acesta să îi poata contacta în orice moment. Mai mult decât atât, judecatorii au impus un program strict pentru timpul petrecut cu cei mici în Londra și Los Angeles, pe care ambii părițti trebuie să-l respecte.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Aceștia au mai decis ca cei șase copii să-și poată petrece vacanța de vară cu Brad Pitt. În cazul în care actrița nu respectă această decizie, se află în pericolul de a pierde custodia copiilor. 


Monden
  • Sâmbătă, 18 August 2018
  • De Georgiana Kelemen

Melania vrea să divorțeze de Donald Trump

Gesturile făcute în public de Donald și Melania Trump, mai ales cel în care Prima Doamnă tot refuză să îl ia de de mână pe soțul ei, deși acesta insistă, au dus la speculații cum că cei doi ar...