jolie pitt.jpg

Angelina Jolie ar putea pierde custodia celor șase copii ai săi dacă nu se supune deciziei judecătorilor de a-i permite lui Brad Pitt să-și vadă constant copiii vara această, cât filmează pentru Maleficent 2 în Marea Britanie. 

Judecătorii sunt de părere că Brad Pitt ar trebui să fie lăsat să-și vadă mai des copiii, fiindcă absența lui din viața acestora ar fi dăunătoare. 

Potrivit Daily Mail, Curtea i-a impus Angelinei să îi dea lui Brad numărul de telefon al fiecărui copil în parte, astfel încât acesta să îi poata contacta în orice moment. Mai mult decât atât, judecatorii au impus un program strict pentru timpul petrecut cu cei mici în Londra și Los Angeles, pe care ambii părițti trebuie să-l respecte.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Aceștia au mai decis ca cei șase copii să-și poată petrece vacanța de vară cu Brad Pitt. În cazul în care actrița nu respectă această decizie, se află în pericolul de a pierde custodia copiilor. 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Sport
  • Joi, 13 Decembrie 2018
  • De Observatorul Prahovean

Uniți pentru Ploiești - în memoria lui Dado Arnautovic

În an centenar, sub semnul Unirii, probabil cele mai mari două cluburi de baschet din Ploiești, CSU Ploiești Basketball și CS Sevlar și-au dat mâna pentru a face din prezent o șansă mai bună pentru...