nastase.jpg

Ilie Năstase a impresionat-o pe Gabriela Firea la festivitatea de premiere a Simonei Halep de pe Arena Națională cu ținuta de adolescent rebel.

Firea i-a lăudat blugii negri, mulați pe picior, rupți și imprimați cu semnul dolarului, cu cifra 78 și alte pictograme, potrivit click.ro

„Dar ce blugi aveți, super! Vă prinde, nu pe toată lumea prinde!”, i-a spus primarul.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Mă îmbrac și eu mai tânăr, poate, cine știe, se dă una tânară la mine!”, i-a răspuns Ilie Năstase.

Tabloidul a identificat blugii purtați de Năstase în colecția Philippe Plein, prețul acestora fiind de 990 de euro, redus de la 1650 de euro.

VIDEO

blugi_0.png


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.