de niro.png

Președintele Donald Trump i-a replicat actorului Robert De Niro printr-o serie de tweet-uri, de la bordul Air Force One, în timp ce se întorcea în Statele Unite din Singapore.

După câteva postări pe Tweeter în care se laudă cu summitul său istoric cu Kim Jong Un, președintele a publicat și un mesaj în care îl critică pe starul de film De Niro, pe care el l-a numit "un individ IQ foarte scăzut".

"Robert De Niro, un individ cu un IQ foarte mic, a primit prea multe lovituri la cap de la boxeri adevărați în filme. L-am urmărit noaptea trecută și cred cu adevărat că era bătut în cap. Cred că nu realizează că economia este la cel mai bun nivel la care a fost vreodată, cu cele mai multe locuri de muncă şi cu multe companii care investesc în ţara noastră.", scrie Trump pe Tweeter. El a încheiat cu: „Trezeşte-te, ameţitule!”.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Deși Trump a declarat marți că a lucrat non-stop pentru a se pregăti pentru întâlnirea cu Kim, se pare că și-a găsit timp să se uite la declarațiile lui De Niro.

În discursul de prezentare a muzicianului Bruce Springsteen, duminică seară, la Premiile Tony, actorul a strigat împotriva președintelui american. „Întâi, vreau să spun "Fuck Trump". Nu mai este "Jos Trump", este "Fuck Trump"”, a spus De Niro în emisiunea difuzată. 

sursa: cnn.com


Monden
  • Luni, 13 August 2018
  • De Observatorul Prahovean

Amalia Enache revine la Știrile Pro TV

Amalia Enache revine în această seară la pupitrul Știrilor Pro TV. Ea va prezenta știrile nopții, de la ora 23:30, alături de Cristian Leonte. Acesta va fi primul său jurnal după o pauză de...