de niro.png

Președintele Donald Trump i-a replicat actorului Robert De Niro printr-o serie de tweet-uri, de la bordul Air Force One, în timp ce se întorcea în Statele Unite din Singapore.

După câteva postări pe Tweeter în care se laudă cu summitul său istoric cu Kim Jong Un, președintele a publicat și un mesaj în care îl critică pe starul de film De Niro, pe care el l-a numit "un individ IQ foarte scăzut".

"Robert De Niro, un individ cu un IQ foarte mic, a primit prea multe lovituri la cap de la boxeri adevărați în filme. L-am urmărit noaptea trecută și cred cu adevărat că era bătut în cap. Cred că nu realizează că economia este la cel mai bun nivel la care a fost vreodată, cu cele mai multe locuri de muncă şi cu multe companii care investesc în ţara noastră.", scrie Trump pe Tweeter. El a încheiat cu: „Trezeşte-te, ameţitule!”.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Deși Trump a declarat marți că a lucrat non-stop pentru a se pregăti pentru întâlnirea cu Kim, se pare că și-a găsit timp să se uite la declarațiile lui De Niro.

În discursul de prezentare a muzicianului Bruce Springsteen, duminică seară, la Premiile Tony, actorul a strigat împotriva președintelui american. „Întâi, vreau să spun "Fuck Trump". Nu mai este "Jos Trump", este "Fuck Trump"”, a spus De Niro în emisiunea difuzată. 

sursa: cnn.com


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Monden
  • Vineri, 18 Ianuarie 2019
  • De Mihai Popescu

Cum arată actrița Draga Olteanu Matei la 85 de ani

Draga Olteanu Matei arată şi se simte foarte bine la cei 85 de ani,  în ciuda dispariţiei sale din lumina reflectoarelor. Marea actriţă a Teatrului Naţional Bucureşti a acordat un interviu...